Günümüzde, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için internet ve mağaza alışveriş deneyimini bir araya getirerek kullanıcılar daha önce hayal dahi edilmeyen şekillerde alışveriş yapıyor. Müşterilerinize alışveriş yapmayı tercih ettikleri yerde ulaşmak ve pazarlama stratejinizi müşteri deneyiminin merkezine koymak artık çok daha önemli.

Bu rehberde bu yeni alışveriş yolculuklarında müşterilerle daha iyi bağlantı kurmayı ve satışları artırmayı öğreneceksiniz. İşletme ve pazarlama hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak en yararlı araçları, ürün önerilerini ve tüketici analizlerini içeren bir içerik oluşturduk. İster mevcut 4P’nizi optimize etmek veya yeni bir plan oluşturmak istiyor olun, bu rehber sizin için yararlı olacak.

Rehberi keşfedin

1. Müşteriler her gün ürünlere göz atmak, araştırma yapmak ve satın almak için Google’a başvuruyor

Her gün yüz milyonlarca kullanıcı, önem verdikleri konularda ürün keşfetmek ve satın almak için Google’dan yararlanıyor. Alışveriş yolculuğundaki her an müşterilere nasıl ulaşabileceğinizi keşfedin.

Bu bölümü keşfedin

2. Markanızı geliştirin ve yeni müşteriler edinin

Bir marka olarak potansiyel müşterilerin göz atabileceği yerlerde görünmenin yanı sıra anlamlı ve farklı olan gerçek bir değer yaratmak da önemli. Marka bilinirliğini artırmayı ve markanızı pazarda sizinkilere benzer ürünleri arayan müşteriler için öne çıkarmayı öğrenin.

Bu bölümü keşfedin

3. Online ve uygulama içi satışlarınızı artırın

Müşteriler artık internet ve uygulamalar üzerinden hiç olmadığı kadar alışveriş yapıyor. Bu makalede, satışlarınızı artırmak için sorunsuz alışveriş deneyimleri oluşturmayı ve web genelinde yeni müşterilere ulaşmayı öğrenebilirsiniz.

Bu bölümü keşfedin

4. Mağaza trafiğini ve satışlarını artırın

Fiziksel mağazaları olan işletmelerin müşterilere internette sorunsuz, bölgeye uygun hale getirilmiş bir deneyim sunması gerekiyor. Satış yapmak için işletmenizi Google’da nasıl öne çıkaracağınızı ve mağazanıza nasıl daha fazla trafik çekeceğinizi anlamanız gerekiyor.

Bu bölümü keşfedin

5. Analizlerden yararlanarak stratejinize yön verin ve performansı artırın

Karar alma sürecinde analizlerden ve birinci taraf verilerinden yararlanan markalar daha güçlü performans sağlıyor. Pazarlama ve ürün satışı stratejinizi şekillendirmenize yardımcı olması için geliştirdiğimiz analizler, araçlar ve çözümler hakkında bilgi edinin.

Bu bölümü keşfedin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz